Bine ai venit, Vizitator
Username: Password:

SUBIECT: Competitia Nationala de Biliard in scaun rulant

Competitia Nationala de Biliard in scaun rulant #46219

Asociația Sportivă Mereu Împreună pentru Oameni

30226721_1521963621265103_4125267988469252096_n.png


V-am spus c-am început, nu? Am deschis, cu surle și trâmbițe, înscrierile pentru cea de-a IV-a ediție a Competiției Naționale de Biliard în scaun rulant! Sub egida Consiliul Național al Dizabilității din Romania (CNDR), ne întâlnim pe 21 aprilie la locul cunoscut, IDM Club București. Dă vestea mai departe tuturor prietenilor, competiția este deschisă în egală măsură jucătorilor profesioniști de biliard, precum și amatorilor. Intrare liberă. Înscrieri la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Vino alături de noi!
 • Mona si Dan
 • Avatarul lui Mona si Dan
 • Deconectat
 • Platinum Member
 • Posts: 6256
 • Thank you received: 730
 • Karma: 14
" Daca batranetea ar putea si tineretea ar stii ..."
Noi, Mona si Dan ne bucuram de solidaritatea noastra, a tuturor forumistilor. Aveti admiratia noastra !
Fiind aici, simtim prietenia voastra.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Competitia Nationala de Biliard in scaun rulant #47098

S-au deschis înscrierile pentru Competiția Națională de Biliard în Scaun Rulant!

31301420_2125476321004801_703216434188124160_o-e1556812492142.jpg


Competiția Națională de Biliard în Scaun Rulant deschide înscrierile pentru cea de-a 5 ediție care va avea loc pe 11 mai, la IDM Club București. Henrik Larsson, multiplu campion mondial și european la biliard în scaun rulant și invitatul special al ediției de anul acesta joacă împotriva Soniei Simionov, campioană naționala la biliard, într-un meci demonstrativ. Înscrierile la categoria adulți sunt deschise până pe data de 3 mai, iar la categoria copii, până pe 9 mai. Evenimentul este organizat de Asociația Sportivă Mereu Împreună pentru Oameni (AMIO) sub egida Consiliului Național al Dizabilității din România (CNDR).

Ediția de anul trecut a Campionatului Național a strâns participanți din toate colțurile țării în jurul meselor de biliard: peste 60 de concurenți și-au încercat norocul și îndemânarea într-o competiție în care cel mai bun câștigă, însă nimeni nu pierde! Din donații și sponsorizări s-au strâns aproximativ 10 000 Euro, bani transformați în scaune cu rotile și alte echipamente și dispozitive medicale care ajută la îmbunătățirea calității vieții participanților.

Pentru a doua oară în România, Henrik Larsson își reia și anul acesta poziția de “adversar de onoare” într-un meci demonstrativ cu Sonia Simionov, campioană națională a României la biliard. Henrik are în palmares 6 titluri de campion mondial, 12 titluri de campion European și 20 de titluri de campion în Suedia, țara sa natală. De asemenea, suedezul deține recordul pentru cel mai rapid meci de 15 bile executat în scaun rulant, un minut și 21 de secunde, dar și recordul pentru cele mai multe lovituri corecte consecutive, 97, executate din scaun rulant. “Când câștig, primul lucru care îmi trece prin minte este mândria că am putut face față presiunii până la capăt. Când pierd, mă simt frustrat, dar am o imagine clară a motivului pentru care am pierdut și înțeleg unde îmi trebuie mai multă muncă. Biliardul îți oferă oportunități nesfârșite de a-ți depăși limitele. Prin asta nu mă refer doar la partea de tactică a jocului sau la tehnică, mă gândesc la înțelegerea și dezvoltarea personală”, declară campionul suedez. “Aveți curajul de a fi proprii vostri eroi și fiți mândri de performanța voatră indiferent de rezultat”, sunt sfaturile lui Henrik Larsson pentru participanții la competiție.
 • Mona si Dan
 • Avatarul lui Mona si Dan
 • Deconectat
 • Platinum Member
 • Posts: 6256
 • Thank you received: 730
 • Karma: 14
" Daca batranetea ar putea si tineretea ar stii ..."
Noi, Mona si Dan ne bucuram de solidaritatea noastra, a tuturor forumistilor. Aveti admiratia noastra !
Fiind aici, simtim prietenia voastra.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Prin accesarea acestui site, ești de acord cu faptul că folosim cookies .