Bine ai venit, Vizitator
Username: Password:

SUBIECT: Atipic Beauty

Atipic Beauty #34162

"Atipic Beauti" 2013 Supported by Alin Galatescu

Obiectivul fundamental al evenimentului este promovarea imaginii persoanelor cu dizabilitati printr-o prezentare de moda inedita. Joi, 11 iulie, la Rin Grand Hotel, Sala Bucuresti, are loc evenimentul "Atipic Beauty" 2013, sustinut de Alin Galatescu.



Asociatia Open YourHeart a reusit sa aduca in Romania un concept nou fata de felul in care sunt expuse persoanele cu dizabilitati, realizarea este incredibila. M-am incapatanat sa cred ca voi reusi sa schimb imaginea persoanelor cu dizabilitati, sa sper cu tarie ca tot ce am vazut in Europa, intr-o zi voi vedea si in tara mea. Intr-o luna si jumate am inaintat actele Asociatiei Open Your Heart si am demarat in tromba sa infaptuiesc un eveniment special, si anume “Atipic Beauty”. Nopti nedormite, stres, dureri ingrozitoare din cauza alergarii in cautarea unei sperante. Reticenta oamenilor din spatele tuturor cailor de cautare a sponsorilor pentru eveniment m-au facut sa ma ambitionez. Am zis ca nu voi renunta pana cand nu se va implini ce mi-am propus.

Rezultatul l-ati vazut in mass-media.
Sunt recunoscatoarecelor 14 tinere aflate in scaun rulant,care m-au sustinut. Ele au calatorit multe ore inainte de show ceea ce ainsemnat un efort. Impreuna am demonstrat ca avem putere, ca fumusetea interioaralupta impotriva orcarei boli, ca eleganta vestimentara nu are granite si poatefi adoptata fara inhibitii.

Multumesc domnului Alin Galatescu ca a sustinut proiectul “Atipic Beauty” pe partea de styling si celor trei designeri: Natalia Vasiliev, Simona Semen, Rozalia Bot. Multumesc de asemenea celor trei fotografi: MirceaNetea, Mihaela Noroc, Bogdan Manea; voluntarilor care s-au alaturat lor: operatori, make-up artisti si hairstilisti.

Multumesc colegei mele de organizatie, Daniela Tontsch, care a fost langa mine si m-a sustinut contribuind la realizarea acestui eveniment, precum si prietenei mele Mihaela Badauta care si-a adus aportul.

Multumesc Cosminei Pasarin, un om cu suflet deosebit, prezentatoarea primului show “Atipic Beauty” 2013, Supported by Alin Galatescu, vedetelor care au urcat pe podium emotionate de ineditul eveniment: Rodica Miron, Diana Bart, Roxana Iliescu, Daniela Gyorfi, Catrinel Sandu, Oana Ionta, Adina Postelnicu, Aliana Rosca, Roxana Postelnicu, Vica Blochina, Viorica Macovei, Rocsana Marcu, Andreea Popescu.

Multumesc Nicole Cherry pentru programul artistic oferit.

Conceptul proiectului “Atipic Beauty” este conceput sa se desfasoare an de an, si pentru ca orice investitie necesita un management sunt convisa ca urmatorul eveniment va fi si mai spectaculos si va fi sprijinit de voi toti oamenii care intelegeti ca a avea o dizabilitate te determina sa lupti pentru atingerea scopurilor.

George Bernard Shaw spune: “Ai grija sa obtii ce iti doresti inviata sau vei fi obligat sa te multumesti cu ce primesti”.

Cu tot respectul, MagdaComan.
  • Rebeca
  • Avatarul lui Rebeca
  • Deconectat
  • Senior Member
  • Posts: 67
  • Thank you received: 71
  • Karma: 4
Ultima editare: by Rebeca.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: daniel, Mona si Dan

Rasp: Atipic Beauty #34164

Cateva fotografii de la eveniment :woohoo:

  • Rebeca
  • Avatarul lui Rebeca
  • Deconectat
  • Senior Member
  • Posts: 67
  • Thank you received: 71
  • Karma: 4
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: daniel, Mona si Dan

Rasp: Atipic Beauty #34165

"Atipic Beauty" 2013
La Rin Grand Hotel Bucuresti.





Frumoasa mea colega Daniela care a fost un reporter senzational in seara evenimentului si Klaus eroul ei. Va multumesc pt tot bunii mei prieteni.

  • Rebeca
  • Avatarul lui Rebeca
  • Deconectat
  • Senior Member
  • Posts: 67
  • Thank you received: 71
  • Karma: 4
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: daniel, Petru, Mona si Dan

Rasp: Atipic Beauty #34166

Atipic Beauty 2013 Supported by Alin Galatescu! Unicul show din Romania: real,dinamic si emotionat revine in data de 30 octombrie Hotel Opera Plaza Cluj-Napoca cu noi surprize.



Va asteptam in 30 octombrie 2013, HOTEL OPERA PLAZA*****, incepand cu orele 18.00 la o seara in care atractia principala va fi frumusetea, un spectacol de moda inedit.

Pentru informatii suplimentare legate de participarea la acest eveniment, va stam la dispozitie la adresa de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

“Mergem pe principiul că persoanele cu dizabilităţi pot să realizeze orice îşi propun; eu, de exemplu, continui să lucrez chiar dacă sunt în scaunul cu rotile. Am colaborări în Germania, şi plecând de la propriul exemplu am înfiinţat Asociaţia Open Your Heart.

Primul eveniment din cadrul proiectului se numeşte, “Atipic Beauty” 2013, Supported by Alin Gălăţescu! Prezentăm persoanele cu dizabilităţi din altă perspectivă, mai exact frumuseţea care învinge boala.

Aducem pe podium, în prezentare de modă, 15 modele în scaun cu rotile, fiecare model fiind însoţit de o vedetă autohtonă. Dovedim astfel că eleganţa vestimentară nu are graniţe şi poate fi adoptată fără inhibiţii", spune Magda Coman, coordonatoarea Atipic Beauty.
  • Rebeca
  • Avatarul lui Rebeca
  • Deconectat
  • Senior Member
  • Posts: 67
  • Thank you received: 71
  • Karma: 4
Ultima editare: by Rebeca.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: daniel

Rasp: Atipic Beauty #34167

Industria modei se face vinovata de multe pacate, dar probabil ca cel mai grav dintre ele este discriminarea, care apare mereu pe catwalk sau in reviste, in cele mai variate forme. De la cele evidente – caci, nu-i asa, se stie ca moda nu este pentru toata lumea – pana la cele mai ascunse si cu mult mai periculoase, despre care va fi vorba in cele ce urmeaza.

MODA CARE DISCRIMINEAZA: DESPRE CULOARE, MASURA, DIZABILITATI SI GEN
  • Rebeca
  • Avatarul lui Rebeca
  • Deconectat
  • Senior Member
  • Posts: 67
  • Thank you received: 71
  • Karma: 4
Ultima editare: by Rebeca.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Atipic Beauty #34168

CERCETAREA ŞI MODA DEFILEAZĂ BRAŢ LA BRAŢ

Ambiție, voință de fier, speranță, luptă. Aceasta este definiția unui proiect grandios ce concentrează poveștile, mai mult sau mai puţin cunoscute, ale câtorva mii de persoane care au crezut, poate, preț de o secundă, că timpul s-a oprit și că totul s-a sfârșit. Vorbim despre cei constrânși să trăiască într-un scaun cu rotile ca urmare a unor accidente soldate cu traumatisme la nivelul coloanei vertebrale. Unii dintre ei au hotărât să înalțe privirea cu încredere și să țintească spre un orizont vertical. Lor, Fabrizio Bartoccioni le-a dedicat o idee. Prin muncă și implicare, proiectul s-a concretizat în Fundația Vertical, ONG ce finanțează programe de cercetare științifică pentru vindecarea paraliziei provocate de leziunile spinale și promite să ofere, cândva, răspunsuri încurajatoare.



Fabrizio Bartoccioni, promotor al acestei acțiuni și președinte al Fundației, s-a născut la Roma în 1977. Într-o fatidică zi de august, pe când avea 17 ani, tânărul a hotărât să efectueze o săritură în piscină. O mișcare necalculată a fost suficientă pentru a-i provoca o leziune spinală care l-a condamnat să-și petreacă zilele într-un scaun cu rotile. Ca urmare a îngrijirilor medicale primite în Italia, Fabrizio a constatat neajunsurile din domeniul științei și al terapiei. Astfel, la 20 de ani, a hotărât, cu mult curaj, și mai presus de orice, investind multă pasiune – precum el însuși ne va spune – să plece în America. Acolo s-a alăturat centrului specializat în vindecarea paraliziei Miami Project to Cure Paralysis.

Experiența trăită peste Ocean l-a ajutat să exploateze noi direcții științifice în scopul de a obține rezultate în domeniul cercetării. Urmărind să-și aprofundeze cunoștințele și să asimileze noțiuni aplicabile în contextul social, economic și politic al acțiunilor prin care se susțin ONG-urile, Fabrizio a urmat cursurile de formare ale Școlii de Fundraising din Roma și ale Centrului de Servicii pentru Voluntariat. În 2001 s-a înscris la Facultatea de Litere și Filosofie din cadrul Universității “La Sapienza”, militând, simultan, pentru donarea de sânge la Spitalul de Pediatrie “Bambino Gesù” din Roma, unde era însărcinat cu gestiunea informatică și cu organizarea colectărilor. Un an mai târziu, a propus prima revistă electronică pentru cercetarea leziunilor coloanei vertebrale – Midollo Spezzato – (Măduvă fracturată) care a evoluat spre o colaborare cu societatea multinațională Coloplast.

În 2005 a luat naștere, sub conducerea lui Fabrizio Bartoccioni, singurul ONG italian având ca obiectiv strângerea de fonduri pentru finanțarea cercetării științifice în scopul vindecării leziunilor spinale și ale consecințelor paraliziei. Fundația se bucură de colaborări științifice de excelență și numără prezenţe de specialitate în reviste internaționale de prestigiu. Dând dovadă de un spirit științific inovator și foarte original, Fundația își propune, prin proiectul Modelle & Rotelle, să reunească în cadrul unei prezentări de modă de mare stil, atât manechine în picioare, cât și în scaun cu rotile, pentru cauza colectării de fonduri.

Despre toate acestea și despre multe alte lucruri a vorbit Fabrizio Bartoccioni în interviul acordat. Un interviu despre cât de important este să pui pasiune în ceea ce faci. Despre cât este de minunat să crezi într-o idee pe care să o ajuți să crească atât pentru bucuria personală, cât și a celorlalți. Despre forță și sensibilitate. Despre tenacitate. Despre cât de puternici pot fi prietenii atunci când își propun să realizeze ceva. Despre cât de importante sunt cunoașterea, competența și consecvența.

VERTICAL | MODELLE & ROTELLE. Interviu cu FABRIZIO BARTOCCIONI

  • Rebeca
  • Avatarul lui Rebeca
  • Deconectat
  • Senior Member
  • Posts: 67
  • Thank you received: 71
  • Karma: 4
Ultima editare: by Rebeca.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: Mona si Dan, pokuletz78

Rasp: Atipic Beauty #34193

  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16141
  • Thank you received: 5258
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: pokuletz78

Rasp: Atipic Beauty #34301

Multumim Daniel!



Anya face show in cadrul evenimentului Atipic Beauty 2013 Supported by Alin Galatescu,in data de 30 octombrie orasul Cluj-Napoca, hotel Opera Plaza.Va asteptam cu drag pt o seara speciala.

  • Rebeca
  • Avatarul lui Rebeca
  • Deconectat
  • Senior Member
  • Posts: 67
  • Thank you received: 71
  • Karma: 4
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: Mona si Dan, pokuletz78

Rasp: Atipic Beauty #34305

Mie, personal, mi-a plăcut declaraţia de presă a preşedintei fundaţiei organizatoare "Open Your Heart", care a concretizat problemele de percepţie a societăţii noastre...
"Aducem pe podium 15 modele in scaun cu rotile, fiecare model fiind insotit de o vedeta autohtona. Dovedim astfel ca eleganta vestimentara nu are granite si poate fi adoptata fara inhibitii. Obiectivul nostru fundamental este promovarea imaginii persoanelor cu dizabilitati, prin construirea unei societati tolerante si indepartand toate barierele. In prezent, in Romania, persoanele cu dizabilitati se confrunta cu numeroase bariere emotionale in momentul in care pasesc pe strada. Ideile preconcepute si cliseele despre frumusete contribuie la producerea acestor bariere emotionale. Ce face diferenta intre perfectiune, idealuri si preconceptii? Complexul de abilitati care tine de felul de a fi, educatie, inteligenta, si cel mai important, motivatia de a reusi. Acest fel de frumusete invinge dizabilitatea si vede dincolo de ea. M-am incapatanat sa cred ca voi reusi sa schimb imaginea persoanelor cu dizabilitati, sa sper cu tarie ca tot ce am vazut in Europa, intr-o zi voi vedea si in tara mea."

a2.jpg

Mă înclin ... organizatorilor şi participantelor deopotrivă!
O seară faină!
  • pokuletz78
  • Avatarul lui pokuletz78
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Optimism rebel
  • Posts: 722
  • Thank you received: 346
  • Karma: 4
Who knows what the tide can bring?!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Atipic Beauty #34400

Eu sunt presedinta Asociatiei "Open your Heart" :)

Va astept in Cluj Napoca, sa sustinem acest concept nou fata de felul in care sunt expuse persoanele cu dizabilitati. Evenimentul are loc la Hotel Opera Plaza si este prezentat de Cosmina Pasarin.

Tinutele vor fi alese de Alin Galatescu si astept cu nerabdare sa-mi cunoasc partenera cu care voi avea onorea sa urc pe podium.



Sustine si tu aceasta initiativa printr-un SHARE sau un LIKE pe pagina oficiala https://www.facebook.com/atipicbeauty2013

Iti multumim!
  • Rebeca
  • Avatarul lui Rebeca
  • Deconectat
  • Senior Member
  • Posts: 67
  • Thank you received: 71
  • Karma: 4
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: pokuletz78

Rasp: Atipic Beauty #34421

Astazi la Kanal D :)



https://www1.agerpres.ro/ots/2013/10/28/-atipic-beauty-2013-cluj-napoca-supported-by-alin-galatescu--14-28-29
  • Rebeca
  • Avatarul lui Rebeca
  • Deconectat
  • Senior Member
  • Posts: 67
  • Thank you received: 71
  • Karma: 4
Ultima editare: by Rebeca.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: pokuletz78

Rasp: Atipic Beauty #34516

Atipic Beauty - Cluj Napoca

O seara emotionanta si speciala, un vis al meu din trecut care fusase rapus fara voia mea,acum a devenit real. Mi-am pierdut prietenii o data cu motricitatea. Insa azi pot spune sunt fericita am langa mine oameni deosebiti.



Alin Galatescu cel care a crezut in proiectul meu si s-a alaturat neconditionat.
Cosmina Pasarin cea care in adolescenta visam sa fiu ca si ea, acum imi este prietena si vocea show-lui.
Simona Semen un suflet deosebit si nobil.
Rozalia Bot cea care a facut ca aceste tinere sa se simta frumoase si apreciate.

Multumesc din suflet pt tot!

Au scris despre eveniment:
... si multi altii. Va multumim tuturor!

  • Rebeca
  • Avatarul lui Rebeca
  • Deconectat
  • Senior Member
  • Posts: 67
  • Thank you received: 71
  • Karma: 4
Ultima editare: by Rebeca.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: pokuletz78

Rasp: Atipic Beauty #34518

Dragi prieteni, va ofer primele fotografii realizate la Cluj la evenimentul Atipic Beauty, ce sustine schimbarea conceptului persoanelor cu dizabilitati, realizate dupa prezentarea de moda!
Momente unice si emotionante traite acolo, alaturi de fetele noastre!



  • Rebeca
  • Avatarul lui Rebeca
  • Deconectat
  • Senior Member
  • Posts: 67
  • Thank you received: 71
  • Karma: 4
Ultima editare: by Rebeca.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: pokuletz78

Rasp: Atipic Beauty #34667



Felicitari voua!
  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16141
  • Thank you received: 5258
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: pokuletz78

Rasp: Atipic Beauty #35785

Show-ul care a emotionat o Romanie intreaga, Atipic Beauty 2014 Supported by Alin Galatescu revine in data de 12 martie la Rin Grand Hotel-Bucuresti insotind Campania "O rochie speciala pentru o frumusete adevarata"



Prezentat de Cosmina Pasarin.
Va asteptam cu drag!
  • Rebeca
  • Avatarul lui Rebeca
  • Deconectat
  • Senior Member
  • Posts: 67
  • Thank you received: 71
  • Karma: 4
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.