Bine ai venit, Vizitator
Username: Password:

SUBIECT: Cautam editori

Cautam editori #7714

Vrei sa faci parte din echipa ProStemCell.ro?

Probabil ati observat ca in dreapta, sub meniul "Traducere Google" a aparut un meniu nou cu titlul "Meniu editori". In cazul in care esti pasionat de stiinta medicala, ai abilitati de traducator, afli noutati despre celulele stem, cultura urbana sau ai ceva absolut interesant de spus si iti doresti sa fi auzit - aici este locul potrivit. Evident, vor fi acceptate doar cele mai bune materiale insa oricine are sansa de a propune articole si de a fi citit.

Fii unul dintre editorii ProStemCell.ro!

Daca tot pierzi timpul comunicand pe net, jucand jocuri si incercand diferite programe, de ce sa nu participi ca voluntar alaturi de noi in dezvoltarea acestui proiect... ProStemCell "sufera" de prea mult succes. Trebuie sa ne gandim cum ar trebui sa se dezvolte.

Medicina regenerativa, stiinta, face multe progrese in fiecare zi dar putine ajung in Romania... ceea ce voi trebuie sa faceti este:

* sa urmariti in sursele mari de stiri (de exemplu PhysOrg, ScienceNews, ScienceDaily, LiveScience);

* alegeti o stire care vi se pare interesanta si traduceti-o pentru noi, amintind la final sursa de unde ati luat informatia, cu link direct catre articol;

* cautam voluntari care sa scrie articole de popularizare a site-ului pe Twitter;

* multe persoane cu dizabilitati nu au auzit de noi, haideti sa ii ajutam sa o faca anuntand prietenii tai de ProStemCell.ro si de articolele sale din forum, blog si portal;

* daca voi convingeti o firma sa puna reclame la noi pe site, 50% din suma este a voastra pentru prima luna si 10% pentru restul;

Ce aveti de castigat?

- numele vostru va aparea pe site ca autor al articolului;

- munca ta de promovare a siteului va fi recunoscuta pe site;

- vei cunoaste o multime de alti voluntari cu care vei lega prietenie, cu care vei putea discuta despre studii, cercetare, sau in general despre viata.

Daca doresti sa ne ajuti in acest sens te rog sa ne contactezi cat mai repede! Cei interesati de acest proiect si vor sa faca parte ca voluntari, se poate inscrie in acest post si sa se inregistreze ca editor.

Cu cat acest site are mai multi editori cu atat publicarea articolelor este mai facila pentru restul echipei iar vizitatorii nostri se pot bucura de un continut stabil. Puteti, de asemenea, sa sugerati orice idee ce poate extinde si imbunatati proiectul in acest thread.

Vai multumesc de pe acum!

B)
  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16141
  • Thank you received: 5258
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Ultima editare: by daniel. Motiv: edit
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Cautam editori #7727

Ma bag dar nu stau sa traduc motamo fiecare fraza dintr-un articol [science] din engleza in romana .Time is money.
  • adi chicago
  • Avatarul lui adi chicago
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Dum spiro ,spero
  • Posts: 2545
  • Thank you received: 64
  • Karma: 17
never give up hope
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Cautam editori #7800

Sunt aici pentru voi! Revin cu un articol in curand...
  • Katelyn
  • Avatarul lui Katelyn
  • Deconectat
  • Junior Member
  • Posts: 21
  • Karma: 1
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Cautam editori #7830

1. Stem Cells. Acestea sunt celulele care pot face multe feluri diferite de celule, precum şi de la sine. Există mai multe tipuri de celule stem
1. Celule stem embrionare. Acestea sunt celulele care sunt derivate din blastocysts, un stadiu incipient de dezvoltare, care apare în primele două săptămâni după fertilizare. Un blastocyst este un mic mingea, care conţine aproximativ 200-300 de celule stem. De blastocyst este pre-embrionare. Un curs de dezvoltare devine un ou fecundat "embyro" numai după o midline apare. Aceasta apare de obicei la scurt timp după implantare de ouă în uter şi o "vână primitivă" se dezvoltă. Deci, termenul de "celule stem embrionare" este un termen impropriu. Ele ar trebui să fie numit "pre-celule stem embrionare".
2. Fetale celulele stem. Acestea sunt celulele care sunt derivate din fetuses. Un fat se referă la etapa de dezvoltare, atunci când părţile corpului sunt evidente, inclusiv un cap, braţe şi picioare, de obicei, începe la 6 săptămâni după concepţie şi continuă până la naştere. Multe tipuri de celule sunt prezente în fetuses, asociate cu diferite organe ale corpului care sunt în curs de dezvoltare. Acestea includ:
* Fetale neurale celulele stem. Acestea sunt obţinute din ţările în curs de dezvoltare a creierului.
* Fetale măduva osoasă celulele stem. Acestea sunt în curs de dezvoltare, obţinut din oase.
* Fetale celule izolate din diferite ţesuturi, inclusiv piele, de sânge, oase, etc
3. Neonatal, celulele stem. Acestea sunt celulele care sunt derivate din celulele colectate de la nou-născuţi. Acestea includ:
* Cordonului ombilical sânge celulele stem. Acestea sunt obţinute din cordonul ombilical de sânge colectate din cordonul ombilical la scurt timp după naştere.
* Cordonului ombilical placentară şi celulele stem. Acestea sunt obţinute din cordonul ombilical şi placenta la scurt timp după naştere.
4. Adult celulele stem. Acestea sunt celulele care sunt derivate din celulele colectate de la orice persoană în vârstă de peste nou-născut, de la mai multe zile pentru vârstnici. Acestea includ:
* Măduvei osoase celulele stem. Acestea sunt obţinute din celulele măduvei osoase, de obicei, autolog sau de la aceeaşi persoană, care va primi de transplant. Deşi markeri de măduvă osoasă celulele stem sunt bine definite în om, de multe anchetatorilor utilizare + CD34, care este un creator de hematopoietic celulele stem (de exemplu, celulele stem, care fac celule sanguine). Vă rugăm să reţineţi că nu ştiam că au existat pluripotent celulele stem în măduva osoasă, până la 1999.
* Mesenchymal celulele stem. Aceste celule sunt colectate de la o varietate de ţesuturi, inclusiv sângele periferic. Există unele markeri, cum ar fi CD144 + dar markeri sunt controversate. Tuli, et al. (2003), de exemplu, rapoarte care mesenchymal uman provenite de la nivel osos trabecular sunt CD73 (+), STRO-1 (+), CD105 (+), CD34 (-), CD45 (-), CD144 (-), în timp ce Mayer (2004) ] Mayer (2004) [/ url] sugerează că celule osoase sunt CD13 +, CD44 +, CD90 +, CD147 +, CD14-, CD34-, CD45-şi CD144-femei în vârstă, Mitchell, et al. (2006) sugerează că aceste celule obţinute de la adipos (grăsime) ţesuturile sunt CD13, CD29, CD44, CD63, CD73, CD90, CD166 sunt iniţial scăzut, dar creşte progresiv cu trecere. Kuwana, et al. (2006) un raport care monocyte uman derivat din celule multipotential sunt exprimate CD31, CD144, factor de creştere a endoteliului vascular (VEGF) de tip 1 şi 2 de receptori, Leagă-2, factor von Willebrand (vWF), endoteliale oxid nitric sintaza, şi CD146, dar CD14 / CD45 expresie a fost semnificativ în jos-reglementate.
* Neurale celulele stem. Am cunoscut doar de la mijlocul lui 1990 că există neurale celulele stem adulte în creier, care continuă să facă neuronii adulţi, pe tot parcursul vieţii.
* Enteric glia. Acestea sunt celulele stem din intestin. Desi cunoscut de mult timp pentru a fi capabil de a produce neuroni, aceste celule sunt acum considerate a fi un tip de celule stem sau a unei celule neuroprogenitor.
2. Strămoş celule. Acestea sunt celulele care face mai multe tipuri de celule, dar de obicei sunt mai limitate decât celulele stem şi poate să nu fie în stare să facă ele însele. Diferenţa dintre strămoş şi celulele stem nu este clar, şi ar putea să devină în discuţie, ca şi când devine clar că este posibil să se "dedifferentiate" celule pentru a deveni celulele stem.
3. Precursor celule. Acestea sunt chiar mai limitate decât strămoş de celule şi să facă doar câteva tipuri de celule şi nu poate să se facă. Acestea sunt mai jos de diferenţiere calea strămoş din celule.


Există mai multe posibile obiective pentru folosirea celulelor stem pentru tratarea măduvei spinării prejudiciu.

1. Bridging golul. Prejudiciul frecvent site-ul este o "bombardat out" ţesut că a pierdut multe celule şi se umple cu macrofagelor şi alte celule inflamatorii în săptămâna care urmează un prejudiciu. În luni şi ani de prejudiciu, poate fi preluat de reactiv glial celule, care pot exprima substanţe care se împotrivi axonal creştere. Unul din obiectivele de măduva spinării repararea prejudiciului este de a completa acest site cu celule care sunt favorabile axonal creştere.
2. Factori de creştere. Multe dintre celulele stem sunt celule strămoş şi se crede că secreta factori de creştere care stimulează creşterea celulelor. Mulţi dintre aceşti factori sunt, de asemenea, produse de alte celule. Acestea includ neurotrophins (care stimulează neuroni), proliferative factori, cum ar fi fiberblast factor de creştere (FGF) şi factorul de creştere epidermică (FEG), de supravieţuire şi de protecţie factori, cum ar fi glial-derivate neurotrophic factor, insulino-ca factor de creştere (IGF), şi altele .
3. Remyelinating axons. Prejudiciile daune oligodendroglial celule (celulele care furnizează mielinei pentru axons). Oligodendroglia provin de la oligodendroglial precursor celule numite O2A. Aceste celule pot fi în cel mai scurt de aprovizionare sau nu pot migra şi în prejudiciul cauzat de remyelinate axons. Reţineţi că se regenerează axons "gol" şi trebuie să fie remyelinated în scopul de a desfăşura în mod eficient.
4. Înlocuirea neuroni. Neuroni pot fi pierdute, în special atunci când prejudiciul este de aproape de lombare extindere în cazul în care neuronii de la picioare sunt prezenţi sau în cervical extindere în cazul în care neuronii pentru arme sunt amplasate. De sacrale tip de măduva spinării sau conus neuronilor care conţine innervate vezicii urinare, anal sphincter, precum şi alte funcţii importante.


Ţesutului nise de celulele stem. Aşa cum anchetatorii câştiga mai multă experienţă cu transplanturi de celule stem, este din ce în ce clar că multe ţesuturi nu au factori care spune o celule stem ce să fac, ce fel de celule pentru a produce. La adulţi, ţesuturi, celule stem trebuie să interacţioneze cu alte celule, uneori numit "nişă", în scopul de a produce alte tipuri de celule. Acest lucru poate fi un foarte important de reglementare a celulelor stem, astfel încât acestea să nu producă un alt tip sau greşit numărul de celule. De exemplu, nu ar fi bine dacă măduva osoasă celulele stem produs celule sanguine în măduva spinării. În general, mulţi anchetatori încercare de a diferenţia celulele stem în cultură înainte de transplant, astfel încât acestea vor produce dreptul de tipul de celule. De exemplu, o poate diferenţia de celule stem embrionare prin tratarea lor cu un factor numit acid retinoic care impinge-le pentru a se diferenţia faţă de celulele stem neuronale şi apoi, folosind factori, cum ar fi Sonic hedghog (Shh) pentru a se diferenţia de celule suplimentare pentru a deveni neuroni. Aceste abordări au lucrat pentru a produce neuroni în creier şi motoneurons în măduva spinării.

Neurale celulele stem. Pe parcursul dezvoltării, celulele stem de la nivelul sistemului nervos central sunt radiale glial celule. Acestea sunt foarte căutaţi celule specializate, care s-au [ur lungi procese care merge tot drumul de la ventriculelor la suprafaţă a creierului. Aceste celule dispar cu maturizarea şi sunt absenţi de la adulţi creier. Cu toate acestea, anumite populaţii de celule care arata ca celulele glial (astrocytes) rămân în anumite zone ale creierului (cum ar fi zona sau subventricular VPC) şi aceste celule migra la diferite părţi ale creierului şi pot face noi neuroni în hippoaompus şi olfactiv bulb. În timp ce celulele stem sunt considerate a fi prezent în măduva spinării şi anchetatorii au mai multe celule izolate cu succes de la măduva spinării, care se comporte ca celulele stem, nu este clar ce formă aceste celule sunt în măduva spinării sine. O posibilitate este ca ele sunt microglia (de mici, non-descript celulele care sunt activate de un prejudiciu de a produce un număr mare de macrofagelor. Astrocytes de asemenea, poate fi transformată de leziuni şi pot produce astrocytes suplimentare. Oligodendroglial de celule precursoare O2A face oligodendroglial celule.

Stem Cells, faţă de transplanturi de celule diferenţiate. Cele mai multe dintre celulele transplantate în măduva spinării în studii la animale şi umane, studiile clinice nu sunt celulele stem şi, chiar dacă sunt, nu este clar că acestea sunt performante ca celulele stem. De exemplu, olfactiv ensheathing glia nu sunt celulele stem. De asemenea, în timp ce nivelul mucoasei nazale poate să conţină unele celule, nu este clar transplantat mucoasei nazale sunt neuronilor care produc în măduva spinării, după transplant. Singura excepţie a fost de celule stem embrionare. Aceste celule par să se comporte ca stem ells când transplantat în măduva spinării, care produc unele neuroni, astrocytes, şi oligodendroglia. Până în prezent, nici pentru adulţi măduva osoasă, nici cordonului ombilical celule sanguine, au fost raportate pentru a produce neuroni glia sau în măduva spinării, după transplant. De fapt, majoritatea cordonului ombilical de sânge şi măduva osoasă celule undifferentiated rămân pur şi simplu atunci când sunt transplantate în măduva spinării. În timp ce ele pot prolifera (de exemplu, producerea de celule suplimentar), se pare că le produc mai mult de ei înşişi, şi nu neapărat neuroni, astrocytes, sau oligodendroglia. Cu toate acestea, ele pot stimula endogen celule pentru a remyelinate în măduva spinării axons.

De stimulare a consumului de droguri de celulele stem. Unele medicamente par a stimula anumite celule pentru a produce mai multe factori de creştere. De exemplu, litiu se pare pentru a face acest lucru şi acest lucru poate fi unul dintre motivele pentru care efectele benefice ale litiului atunci când sunt folosite pentru tratarea depresiei. Litiu a fost raportat de a stimula celulele măduvei osoase să crească. Erythropoeitin este cunoscut pentru stimularea măduvei osoase celulele stem. O serie de factori de stimulare a măduvei osoase sunt cunoscute de a stimula maduva osoasa si celule prolieration diferenţiere. Această abordare poate consolida neuroregenerative şi remyelinative efecte ale măduvei osoase şi a cordonului ombilical celule sanguine. Acesta este unul dintre motivele pentru noi sunt interesaţi în evaluarea efectelor asupra litiu spinării cabluri care au fost transplantat cu cordonul ombilical celule mononucleare din sânge. Celule mononucleare probabil includ mesenchymal celulele stem. Există, de asemenea, interes substanţial în efecte de litiu neuronale pe celulele stem, deoarece aceasta este una din teoriile de ce litiu este benefic ca un tratament de manic depresie. Ar fi de interes pentru a vedea dacă litiu stimulează transplant de măduvă osoasă de celule, de asemenea.

Multe tratamente regenera măduva spinării fără a celulelor stem. Marie Filbin şi ei coleg au raportat că au crescut cAMP nivelurile interiorul neuronilor axons va permite să crească în pofida prezenţei inhibitorilor de creştere economică. Astfel, a fost o mare emoţie, atunci când Mary Bunge si colegii de la Miami de proiect a arătat că tratamentul cu rolipram şi dibutyryl cAMP şi celule Schwann (o sursă de factori de creştere şi de o celulă care acceptă axonal creştere) a permis un număr mare de axons să crească dincolo de contuzii site-ul de răniţi spinării cabluri, asociate cu îmbunătăţite de recuperare funcţională. Schwann celulele nu sunt celulele stem. De asemenea, olfactiv ensheathing glial celulele nu sunt celulele stem.

Celulele stem embrionare nevoie pentru a fi combinat cu alte terapii. Douglas Kerr şi colegii a arătat că celulele stem embrionare umane pentru transplant de măduvă nu numai că va supravieţui şi să producă motoneurons, dar, când a stimulat cu rolipram şi dibutyryl tabără, trimite axons din măduva spinării de a re-innervate musculare. Până în prezent, numai celulele stem embrionare s-au dovedit a face acest lucru. Dar, este important să ţineţi cont de faptul că celulele stem embrionare singur nu pot face acest lucru. Acestea trebuie să fie pre-diferenţiate şi combinate cu alte terapii cu scopul de a atinge obiectivul de a înlocui neuroni pentru aceste neuronilor de a regenera şi reconectaţi cu muşchi.

Celulele stem trebuie să fie diferenţiate înainte ca acestea să fie transplantat. Mult dovezi sugerează că este important să se diferenţieze de celulele stem înainte ca acestea să fie transplantat. În caz de celule stem embrionare, este necesar să se diferenţieze acestora sau de altceva, acestea pot produce necorespunzător şi numere de tipuri de celule din măduva spinării. Reţineţi că nu este necesar pentru a celulelor stem embrionare pentru a deveni tipuri de cancer (de exemplu, celulele care au pierdut controlul de creştere). Toate acestea trebuie să faceţi este să producă greşit numărul şi tipurile de celule. De exemplu, nu ar fi bine dacă celule stem embrionare produse fibroblasts (celulele pielii) sau de păr celule din măduva spinării. Pentru a evita acest lucru, majoritatea investigatorilor de pre-diferenţierea celulelor stem embrionare, înainte de a le în transplant de maduva spinarii. Astfel, ceea ce este în curs de transplant de celule stem nu sunt, ci mai degrabă strămoş sau chiar precursor celulele care produc astrocytes, oligodendroglia, neuroni sau în măduva spinării. De fapt, Steven Davies şi colegii lui raportat recent că este util pentru a se diferenţia fetale neurale celulele stem într-un anumit fel de astrocyte înainte de transplantare a acestora în măduva spinării, pentru a încuraja regenerare.

Celulele stem embrionare sunt importante. Celulele stem embrionare pot fi o sursă de toate celulele din organism. Acestea oferă posibilitatea de a produce celule, mai degrabă decât de a recolta celule specifice din diferite organe pentru transplant. În timp ce acest lucru este controversat, eu personal cred ca am (nu grupul nostru, dar oamenii de ştiinţă, în general) o zi trebuie să aibă posibilitatea de face multe tipuri de celule ale organismului se comporte ca celulele stem. Cu toate acestea, în scopul de a atinge acest obiectiv, este vital ca oamenii de ştiinţă să li se permită să studiu celule stem embrionare umane, afla ce le face pluripotent, identifica factorii care le produce pentru a produce sau se diferenţieze în diferite tipuri de celule, şi cum să le reglementeze . De ce nu poate fi făcut în acest animal de celule? Există diferenţe importante între animale şi umane, a celulelor. De fapt, din motive pe care noi inca nu inteleg, oamenii de stiinta au avut foarte puţin succes în creştere şobolan celule stem embrionare, chiar dacă ne putem creşte mouse-ul, umane, şi primate de celule stem embrionare. Faptul că nu ne putem dezvolta şobolan celule stem embrionare de oameni ar trebui să acorde o idee cât de puţin am înţeles din factorii care controlul şi susţine celule stem embrionare şi că există diferenţe de specii pe care nu îl înţelege.

Celulele stem embrionare singur nu sunt un leac. Este important ca oamenii să nu se aştepta la un tratament de la doar prin transplantul de celule stem embrionare umane în măduva spinării din mai multe motive. În primul rând, nu există nici un motiv de ce ar trebui să celule stem embrionare sau ar şti ce să facă atunci când sunt conectat la un rănit măduva spinării. În al doilea rând, cu studii de transplanturi de celule stem embrionare de animale în măduva spinării prejudiciu de modele au fost realizate la scurt timp după leziuni şi răniţi în cronică spinării cabluri. În al treilea rând, este vorba de o problemă de imun respingere de transplant de celule. Deşi mai multe laboratoare au hypothesized că celulele stem embrionare nu sunt respinse, atunci când transplantat în măduva spinării, acest lucru nu este de cea mai mare experienţă anchetatori. Acesta este motivul există interes puternic în clonarea de celule stem embrionare. În al patrulea rând, mecanisme de respingere imun la nivelul sistemului nervos central pot fi diferite de la imun respingere în alte părţi ale corpului.

Adult celulele stem singur nu sunt un leac. De asemenea, este important ca oamenii să nu se aştepta la un tratament de la doar infusing cordonului ombilical celule sanguine în oameni. Multe clinici sunt de publicitate cordonului ombilical tratamente de sânge, ca şi când cordonul ombilical sânge celulele stem injectate în fluxul sanguin va merge direct în măduva spinării şi începe să producă dreptul de tipuri de celule, precum şi dreptul de tipuri de factori de creştere pentru a repara măduva spinării. Eu sunt foarte sceptici de cereri de despăgubire care se spune că cordonul ombilical sunt celule sanguine faci asta. În ultimii doi ani, la Rutgers Keck Center, am fost răsădirii cordonului ombilical celule sanguine în măduva spinării şi a constatat că celulele nu produc neuroni, astrocytes, sau oligodendroglial celule. Da, atunci când acestea sunt transplantate direct în măduva spinării, cordonul ombilical celule sanguine nu produc factori de creştere, care pot fi benefice pentru a măduvei spinării. Cu toate acestea, atunci când ne-au injectat umane sau de şobolan neonatală celule sanguine intravenos după şobolani în măduva spinării prejudiciu, am descoperit că puţine sau chiar nici una din celulele merge în măduva spinării, chiar şi atunci când am suprima sistemul imunitar.

Celulele stem sunt unul din mai multe instrumente care ar trebui să folosim pentru a repara din măduva spinării şi stimula regenerarea. Oamenii de ştiinţă trebuie să li se permită să studieze o diversitate de celule stem embrionare umane pentru a înţelege ce şi cum o fac ceea ce fac ei. Prin înţelegere cu celule stem biologie, noi ar trebui să aibă posibilitatea de a face orice celula se comporte ca un celule stem. După toate, o celule stem este doar o celulă care este exprimarea anumitor gene. De asemenea, este important să se înţeleagă modul în care sistemul nervos central recunoaşte "străini" de celule şi le respinge. Dacă noi ştim de mecanisme, am putea fi în măsură să truc măduva spinării de a accepta transplantat celule sunt "nativi" la măduva spinării. În cele din urmă, trebuie să ştim factorii necesar de a obtine celule de a face ceea ce ne-ar plăcea să le facem, pentru a stimula regenerare, pentru a oferi un substrat care este axonal care să conducă la creşterea economică, pentru a înlocui neuroni, la remyelinate şi măduva spinării.

Nici un motiv pentru a fi descurajat. După ce aţi citit mai sus, de multe poate încheia, pe care le va lua mult timp înainte de tratamente vor fi disponibile pentru a restabili funcţia persoanelor cu măduva spinării prejudiciu. Nu cred, pentru următoarele motive. În primul rând, celulele stem nu prevăd un important substrat de regenerare în măduva spinării. Pentru regenerare, acestea nu pot fi necesare pentru transplant de celule pentru a rămâne acolo pentru totdeauna. De exemplu, în momentul în care celulele au creat o punte de legătură şi de axons s-au dezvoltat în întreaga, aceasta nu poate fi necesar pentru a păstra o punte de legătură. De fapt, ea ar putea fi chiar o idee bună pentru o punte de legătură pentru a pleca. De fapt, acest lucru poate fi un motiv pentru transplanturi de celule stem au fost relativ sigure. În al doilea rând, celulele stem sunt un foarte eficient mod de a genera creştere factori la măduva spinării. Sunt foarte incantata de descoperirea faptului că cordonului ombilical celule sanguine secreta mai mult de factori de creştere, care sunt cunoscute, pentru a stimula regenerarea şi remyelination în măduva spinării. În al treilea rând, deşi este posibil să nu înţeleg mecanismele, multe studii au raportat efecte benefice de transplanturi de celule stem în măduva spinării.

Nogo receptorilor blocante. Multe studii indică faptul că blocarea creşterii axonal inhibitori de regenerare va permite să apară în măduva spinării. De exemplu, există studii clinice de faza 1 a Nogo de anticorpi şi de către Novartis Cethrin (de blocare a receptorilor Nogo intracelulare messenger Rho), prin Bioaxone. Zeci de studii au demonstrat efectele benefice ale chondroitinase în studii la animale. De asemenea, Biogen a identifica alte blocante ale receptorilor Nogo. Acestea trebuie să fie luate pentru a studiului clinic. Când acestea sunt combinate cu transplanturi de celule şi susţinută de creştere a factorului de sprijin, sper că vom vedea substanţiale în regenerarea omului spinării cabluri. Nu este fără importanţă pentru a obţine astfel de complicat combinaţie de terapie studii testate. Avem de a dezvolta în studiu clinic de infrastructură, astfel încât acum suntem gata când terapii sunt disponibile pentru a fi testate la om.
  • adi chicago
  • Avatarul lui adi chicago
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Dum spiro ,spero
  • Posts: 2545
  • Thank you received: 64
  • Karma: 17
never give up hope
Ultima editare: by adi chicago.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Cautam editori #8263

Adi, intr-un word pune daca traduci ceva, inclusiv sursa... este valabil pentru toti cei care se inscriu aici, asa pot da acces de a posta singuri in Blog PSC pe baza unui cont ;)

Ce apare nou 'pe piata' ma intereseaza... din linkurile de sus sau din acestea:

1. The Wall Sreet Journal

2. NHs - Health

3. AACR Clinical Cancer Research

4. Press TV

5. DailyMail

etc.... adaugati altele daca mai stiti si voi.

Spor :)
  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16141
  • Thank you received: 5258
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Cautam editori #8286

E un articol lung .Nu intra vad ...dimensiunea fisierului depaseste limita admisa
Atașamente:
  • adi chicago
  • Avatarul lui adi chicago
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Dum spiro ,spero
  • Posts: 2545
  • Thank you received: 64
  • Karma: 17
never give up hope
Ultima editare: by adi chicago.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Cautam editori #15371

buna doresc sa devin editor pe acest site
  • alexasweet
  • Avatarul lui alexasweet
  • Deconectat
  • New Member
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Cautam editori #15480

alexasweet a scris:
buna doresc sa devin editor pe acest site

Buna Alexandra, trimite-mi un articol in word cu un material tradus de tine pentru a fi postat pe blog. In functie de calitatea traducerii sau a materialului propus, vei primi dreptul de editor pe site.

Se accepta urmatoarele categorii: medicina, biotehnologie, societate.

O zi buna ;)
  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16141
  • Thank you received: 5258
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Ultima editare: by daniel. Motiv: edit
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.