Bine ai venit, Vizitator
Username: Password:

SUBIECT: Joburi/HR - Locuri de munca in tara si strainatate

Joburi/HR - Locuri de munca in tara si strainatate #42574

Deschid acest topic pentru ca fiecare dintre noi, cei care "pierdem timpul" pe net cu folos, sa adaugam locuri de munca si joburi ce pot fi de folos celor interesati de subiect.

Pentru inceput, inaugurez eu aceasta lista cu un link catre o pagina care grupeaza astfel de joburi in romanica noastra, iar in postariile viitoare, le voi prelua textual :)


Pentru locurile de munca in strainatate, cel mai important portal in acest sens este EURES

De asemenea, pentru tineri recomand YOUR FIRST EURES JOB (Primul tau loc de munca EURES) oportunitate de mobilitate in UE. Proiectul sprijina mobilitatea tinerilor in varsta de 18-35 de ani in tarile UE, asigura suport pentru gasirea unui loc de munca, prin consiliere, mediere si servicii de recrutare, folosind capacitatea retelei serviciilor publice si a retelei EURES avand ca rezultat concret plasarea a minimum 1.200 de tineri la nivel european, prin acordarea unui numar corespunzator de subventii de mobilitate.


Mai multe optiuni, se pot gasi si pe site-ul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16004
 • Thank you received: 5168
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Ultima editare: by daniel.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: Mona si Dan

Joburi/HR - Locuri de munca in tara si strainatate #42606

Orange face angajări în ţară. Te califici dacă ai cel puţin studii medii

Orange angajează un manager de magazin la Reşiţa.
Candidatul ideal pentru acest post are cel puţin un an experienţă în conducerea unei echipe, e absolvent de facultate, vorbeşte fluent limba engleză, e utilizator avansat de MS Office, e familiarizat cu analiza tendinţelor în vânzări, rezultatelor financiare, ştie să crească vânzările, e proactiv şi are abilităţi de conducere.
Informaţii suplimentare găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.

Orange angajează pe postul de credit & collection analyst în Timişoara.
Candidatul potrivit pentru acest post e cel puţin student, vorbeşte fluent limba engleză, ştie să opereze în MS Office, are abilităţi de comunicare, spirit de echipă, are gândire analitică, e orientat către soluţii, poate performa sub presiunea termenelor-limită. Candidatul ideal pentru acest post are abilităţi de negociere, de diagnoză, e orientat către clienţi, proactiv. Detalii, aici.

Orange angajează pe postul de reprezentant de vânzări la Reşiţa.
Te califici pentru acest post dacă eşti cel puţin absolvent de liceu, ai minimun un an experienţă în vânzări sau într-un domeniu conex, vorbeşti fluent limba engleză, eşti utilizator avansat de PC, eşti un excelent comunicator, eşti proactiv, orientat către soluţii şi clienţi. Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.

Orange angajează pe postul de reprezentant de vânzări prepay în Alba Iulia, Deva, Hunedoara.
Candidatul ideal pentru acest post e minimum absolvent de liceu, are permis de conducere, are cel puţin şase luni experienţă în vânzări, bune abilităţi de comunicare şi de convingere. Informaţii suplimentare găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.

25 decembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru aceste posturi.

Orange angajează pe postul de supply chain business controller în Bucureşti.

Angajatorii caută pentru acest post un absolvent de studii superioare de profil, care, preferabil, are şi studii postuniversitare, care are trei-cinci ani experienţă în telecom, farma, fmcg sau auto. Candidatul ideal pentru acest post vorbeşte fluent engleză, ştie să opereze cu ERP, MS Office, Excel şi Power Point în mod particular, are simţ de business, poate analiza un volum mare de informaţii. Nu în ultimul rând, are abilităţi de comunicare, de planificare, organizare, management de proiect.
Ultima zi în care se primesc candidaturi pentru acest post e 20 decembrie. Detalii găsiţi aici.
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16004
 • Thank you received: 5168
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Joburi/HR - Locuri de munca in tara si strainatate #42607

CEZ Romania face angajări în ţară

CEZ Distribuţie şi CEZ Romania fac angajări la Drobeta Turnu Severin, Craiova, Piteşti, Schitu Goleşti, în această perioadă. Iată oferta de muncă disponibilă la CEZ şi profilurile profesionale şi de personalitate căutate de angajatori.

CEZ Distribuţie angajează un electrician exploatare staţii şi linii 110 KV, la staţia Schitu Goleşti.
Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit şcoala profesională sau un liceu cu profil electric, are calificare de electrician, are autorizare ANRE, cel puţin doi ani experienţă în exploatarea şi mentenanţa RED 110kv, permis de conducere categoria B, e adaptabil, are abilităţi de organizare şi gestionare a timpului de lucru, poate gestiona mai multe sarcini pe durata programului de muncă, poate lua decizii corecte în situaţii limită.
Detalii, aici.

CEZ Distribuţie angajează la Drobeta Turnu Severin un electrician exploatare reţele electrice.
Candidatul potrivit pentru acest post are calificare de electrician, are autorizare ANRE electrician autorizat, e integru, proactiv, are permis de conducere categoria B, are spirit de echipă, e adaptabil. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii cu experienţă în exploatarea şi mentenanţa instalaţiilor electrice de LEA, LES si PT MT/ JT.
Amănunte, aici.

16 ianuarie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru aceste posturi.

CEZ Romania angajează un dezvoltator software la Craiova.
Candidatul ideal pentru acest post are studii superioare în Informatică şi Calculatoare; are cunoştinţe solide de programare Visual Studio, PHP, HTML, JS, CSS, cunoştinţe solide de baze de date relaţionale MSACCESS, MSSQL, MySQL, PostgreSQL; poate performa sub presiunea termenelor-limită, are cunoştinţe avansate de engleză, are abilităţi de analiză şi sinteză, are abilităţi de comunicare şi cultivare a relaţiilor interpersonale. Sunt avantajaţi la angajare cei care au experienţă în limbaje de programare ABAP, Java, Delphi, şi experienţă într-un post similar.
Detalii, în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.

CEZ Distribuţie angajează la Piteşti un inginer pram. Detalii, aici.

Până pe 8 ianuarie se primesc candidaturi pentru aceste posturi.

CEZ Romania angajează trei consultanţi IT la Craiova.
Te califici pentru acest post dacă au studii superioare Informatică, Calculatoare, sau cu profil economic; ai abilităţi de analiză şi sinteză, eşti rezistent la stres, poţi lucra sub presiunea termenelor-limită, ai abilităţi de muncă în echipă. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care dovedesc cunoşterea unui modul funcţional SAP IS-U (CS, DM, WM, FICA, BI) sau ERP (PM, IM, PS, HR, MM, FI), SAP Portal, BW, XI, precum şi cunoştinţe SAP despre LSMW, autorizaţii, Query. Sunt, de asemenea, avantajaţi la angajare candidaţii care au mai lucrat într-un post similar, cunosc procesele de business, noţiuni de programare şi lucru cu baze de date. 23 decembrie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru această poziţie.
Informaţii suplimentare, în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

Consultaţi aici lista completă a locurilor de muncă vacante la CEZ.
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16004
 • Thank you received: 5168
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: Mona si Dan

Joburi/HR - Locuri de munca in tara si strainatate #42765

Your First Eures Job - un program european care sprijină mobilitatea tinerilor, între 18 și 35 ani, în ţările UE

Tinerii cu vârste între 18 și 35 ani pot obţine sprijin financiar la deplasarea în străinătate pentru un interviu, dar şi pentru formare, recunoaşterea calificărilor sau pentru cheltuielile de mutare, prin programul Your First Eures Job (YFEJ), aprobat de Comisia Europeană pentru perioada 1 iunie 2015 - 31 mai 2017.

Programul Your First Eures Job - “Primul tău loc de muncă” - este unul specific de mobilitate în Uniunea Europeană, al cărui scop principal este acela de a-i ajuta pe tineri să îşi găsească o slujbă, un stagiu sau o ucenicie într-o altă țară a Uniunii Europene, precum și în Norvegia și Islanda, iar pe angajatori cu forţă de muncă de calitate, prin servicii de consiliere, mediere, recrutare, prin intermediul reţelei serviciilor publice şi a reţelei EURES.

Sunt vizați minimum 1.200 tineri, la nivel european, cu diferite niveluri de studii şi experienţă profesională, care pot beneficia prin intermediul programului de subvenţii de mobilitate.

Your First Eures Job se adresează și întreprinderilor mici şi mijlocii, care pot, pe de o parte, să solicite sprijin financiar pentru acoperirea unei părți din costurile de formare ale noilor angajaţi, stagiari sau ucenici şi, pe de altă parte, să-i ajute pe aceștia să se instaleze.

Condiţiile de participare şi punctele de contact pot fi găsite aici:
https://ec.europa.eu/eures, https://ec.europa.eu/social/yourfirsteuresjob.

Tinerii între 18 și 35 ani pot contacta oricare din cele 8 ţări din UE participante la proiectul YFEJ, pentru a obţine informaţii despre proiect şi oportunităţile de ocupare, Your First Eures Job având ca aplicant principal Serviciul Public de Ocupare din Suedia, iar Agentia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă fiind co-aplicant, alături de serviciile similare din Danemarca, Finlanda, Slovenia, Irlanda, Portugalia şi insulele Azore.

Pentru informaţii privind aplicaţiile, accesați următoarele link-uri:

https://eures.anofm.ro/firstEuresJob.php;

Sursa: www.mmuncii.ro
 • daniel
 • Avatarul lui daniel
 • Deconectat
 • Administrator
 • Cuget, deci exist!
 • Posts: 16004
 • Thank you received: 5168
 • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: Mona si Dan

Prin accesarea acestui site, ești de acord cu faptul că folosim cookies .