Bine ai venit, Vizitator
Username: Password:

SUBIECT: Retete pentru noi

Rasp: Retete pentru noi #28623

Fursecuri cu piersici

Numai bune pentru o zi tihnita de duminica, de rontait la televizor!

Timp de preparare: Mediu
Numar de portii: 8
Complexitate: mediu

Ingrediente

1 compot piersici
180 g zahăr
200 g zahăr pudră
2 ouă
250 g făină
80 g unt
1 lămâie
1 pliculeţ cu praf de copt
sare

Mod de preparare

1.Bate un ou cu zahărul. Adaugă trei linguri cu zeamă din compot, apoi încorporează treptat untul topit și răcorit. La final, adaugă făina proaspăt cernută, praful de copt și sare.

2.Din compoziţia astfel obţinută, pune cu linguriţa grămăjoare într-o tavă unsă și tapetată cu hârtie de copt. Lasă spaţiu între ele, pentru a avea loc să se întindă. Coace-le la cuptor, la foc moderat, 15 minute.

3.Separat, bate albușul. Adaugă treptat zahărul pudră și sucul de lămâie, până obţii o spumă albă ca zăpada. Unge fursecurile cu spumă de albuș și așază deasupra câte o jumătate de piersică sau caisă scursă.
  • Mona si Dan
  • Avatarul lui Mona si Dan
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Posts: 6256
  • Thank you received: 731
  • Karma: 14
" Daca batranetea ar putea si tineretea ar stii ..."
Noi, Mona si Dan ne bucuram de solidaritatea noastra, a tuturor forumistilor. Aveti admiratia noastra !
Fiind aici, simtim prietenia voastra.
Ultima editare: by daniel.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: Whitestar

Rasp: Retete pentru noi #28624

Salata de pui si pepene galben


Ingrediente

2 bucati de file de piept de pui cu piele
1/2 pepene galben
1 lingura de miere
1 lingura de sos soia
100 ml supa de pui
2 linguri de ulei de masline
2 linguri de zeama de lamâie
1 lingura de seminte de susan
1 varf de cutit de ardei iute uscat si pisat
2 fire de ceapa verde
Mod de preparare

Speli carnea de pui, o stergi cu un prosop si o asezi intr-o forma din sticla termorezistenta unsa cu ulei sau intr-o tava de copt. Sosul de soia il amesteci cu mierea si ungi bucatile de pui. Ce ramane pastrezi deoparte.

Torni in vas supa de pasare si il dai la cuptor sa se inabuse circa 15-20 de minute, la temperatura potrivita. Dupa ce scoti carnea din cuptor o lasi sa se raceasca.

Pepenele il cureti de coaja, scoti samburii, il tai in jumatate si apoi in felii foarte subtiri. Feliezi si pieptul de pui si il asezi frumos pe farfurii impreuna cu pepenele galben. Ceapa verde o cureti, o speli si o tai oblic in inele.

Intr-o tigaie fara ulei prajesti un pic semintele de susan, torni zeama ramasa de la friptura de pui, ceapa verde, praful de ardei iute si zeama de lamaie.

Completezi cu sos de soia si miere. Iese un sos deosebit si fin. Cand aduci farfuriile la masa, stropesti salata de pui si pepene galben cu sos.

Sursa: Revista FEMEIA.
  • Mona si Dan
  • Avatarul lui Mona si Dan
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Posts: 6256
  • Thank you received: 731
  • Karma: 14
" Daca batranetea ar putea si tineretea ar stii ..."
Noi, Mona si Dan ne bucuram de solidaritatea noastra, a tuturor forumistilor. Aveti admiratia noastra !
Fiind aici, simtim prietenia voastra.
Ultima editare: by daniel.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: Whitestar

Rasp: Retete pentru noi #29891

Multi dintre noi tinem post. Aceasta reteta chiar am incercat-o si mi-a placut. Am avut in casa o cutie de lapte de cocos. Dupa ce am deschis-o, am omogenizat continutul si am transferat intr-un borcan pe care-l tin la frigider. Din el am pus doua linguri la final peste orez. Dar cred ca merge si fara acest lapte, sau poate fi inlocuit cu lapte de soia, care se gaseste si cu diferite arome. Cantitatile folosite de mine sunt: 1 litru si ceva de apa cu un praf de sare (am asteptat sa fiarba), o ceasca de orez (am amestecat sa nu se lipeasca si am asteptat iar sa inceapa sa fiarba), o ceasca de stafide (am mai pus si o mana de merisor deshidratat, ca tot aveam prin casa si imi place foarte mult - se gaseste la Kaufland). Am lasat sa fiarba totul pana a scazut apa. La final am adaugat si 3 linguri de zahar (dar nu-i neaparat nevoie) si gata. Pastrat la frigider, am avut trei portii.

Orez cu stafide



Mai gasiti retete si AICI , sau AICI

:kiss: :kiss: :kiss:
  • manana
  • Avatarul lui manana
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • The day you stop loving is the day you die
  • Posts: 2785
  • Thank you received: 673
  • Karma: 24
Trebuie sa vrei, si daca vrei, poti!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: daniel, Mona si Dan

Rasp: Retete pentru noi #30137

Drob de legume

Timp preparare: 20 minute
Timp de gatit: 30 minute
Durata totala: 50 minute
Portii: 6

Drob de legume - Orezul se pune la fiert in apa cu 1 lingura Delikat. Separat, se pun la fiert cartofii in coaja. Cand sunt fierti, se curata si se dau pe razatoarea mica. Ceapa curatata se toaca marunt si se pune la calit in margarina. Morcovii si telina se dau pe razatoarea mare.

Igrediente:
4 cepe
200 g orez
1 radacina telina
2 cartofi
2 morcovi
sare
piper
150 g masline negre
5 linguri pesmet
condiment Delikat
2 legaturi patrunjel
1 legatura marar
putina margarina
2 linguri boia de ardei dulce
Instructiuni:
Mod de preparare: Orezul se pune la fiert in apa cu 1 lingura Delikat. Separat, se pun la fiert cartofii in coaja. Cand sunt fierti, se curata si se dau pe razatoarea mica. Ceapa curatata se toaca marunt si se pune la calit in margarina. Morcovii si telina se dau pe razatoarea mare. Maslinele se curata de samburi si se taie feliute. Orezul fiert se amesteca cu ceapa, cartofii, morcovii, telina, maslinele. Se adauga pesmet, 1 cana supa cu Delikat si verdeturile tocate marunt. Se pune boia de ardei, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Amestecul rezultat se pune intr-o tava potrivit de mare, unsa cu margarina si tapetata cu faina si se da la cuptor, la foc potrivit, pentru 30 min.

SURSA
  • manana
  • Avatarul lui manana
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • The day you stop loving is the day you die
  • Posts: 2785
  • Thank you received: 673
  • Karma: 24
Trebuie sa vrei, si daca vrei, poti!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Retete pentru noi #30736

Kaiserschmarrn - clatite austriece



Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:

4 oua
250 ml lapte
2 linguri de zahar
1 praf de sare
200 g faina
1/4 lingurita praf de copt
1 lingura smantana
80 g stafide
1 lingura rom
50 g unt
3 linguri zahar pudra

Mod de preparare:

Separam ouale. Mixam galbenusurile cu lapte, smantana, zahar, sare si faina amestecata cu praful de copt, pana se omogenizeaza. Batem albusurile spuma tare, apoi il incorporam in compozitia cu galbenusuri, amestecand usor. Adaugam si 3/4 din stafidele stropite cu rom. Topim untul intr-o tigaie cu diametrul cat mai mare. Turnam aluatul si avem grija sa il rumenim. pentru a-l rumeni si pe partea cealalta rupem bucati din aluat in tigaie si le intoarcem. Cand s-au rumenit unoiform, pe ambele parti luam tigaia de pe foc.Presaram restul de stafide tapetam cu zahar pudra, apoi servim cu piure de mere, dulceata de prune sau alte sosuri de fructe. Pofta buna!

SURSA

Daca mai doriti si o alta reteta de clatite, intrati si aici:

Clatite banatene sau "ca la Ana Lugojana"

:kiss: :kiss: :kiss:
  • manana
  • Avatarul lui manana
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • The day you stop loving is the day you die
  • Posts: 2785
  • Thank you received: 673
  • Karma: 24
Trebuie sa vrei, si daca vrei, poti!
Ultima editare: by manana.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Retete pentru noi #31877

Fursecuri cu merisoare

Fursecurile sunt numai bune pentru a le asorta cu o cafea, un ceai sau un pahar cu lapte. Iar daca mai adaugati in ele si fructe, sunt un desert delicios, care se potriveste in diverse contexte: de luat cand plecati de acasa, la locul de munca sau la scoala, de sarbatori sau pur si simplu intr-o zi obisnuita, cand aveti pofta de gustari dulci.
Cum se prepara fursecurile cu merisoare?

In primul rand, se prepara repede. Primul pas este sa porniti cuptorul, la 180 grade C. Apoi, intr-un bol, spumati bine untul cu zaharul iar cand compozitia devine spumoasa si cremoasa adaugati oul. Mixati usor iar apoi puneti vanilia si putin cate putin faina, sarea si praful de copt. Aluatul va fi usor nisipos asa ca in continuare puteti folosi o spatul de lemn pentru a amesteca si merisoarele.
Alegeti tava pentru copt, puneti hartie speciala in aceasta iar cu ajutorul unei linguri veti portiona compozitia in asa fel incat sa formati biscuitii. Un secret de folos: daca aveti cumva lingurite de masurat, puteti folosi acea lingurita pentru ca datorita formei rotunde, biscuitii se vor coace frumos.
Introduceti tava in cuptor pentru 10 minute sau pana ce prind o culoare usor aurie. Cu aceste minunatii de biscuiti in fata trebuie doar sa va mai decideti cu ce ii asortati.

Ingrediente:
100 g unt moale
100 g cana zahar brun
1 ou
1 si 1/2 cana faina
1/2 lingurita praf de copt
un praf de sare
1/2 lingurita esenta vanilie
1/4 cana merisoare uscate
Masa binecuvantata!
Multa sanatate si... Doamne-ajuta~
  • ihdsimmeu
  • Avatarul lui ihdsimmeu
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Ţarcurile au premers lagarelor! Iubesc libertatea!
  • Posts: 3639
  • Thank you received: 558
  • Karma: 17
Tot ce vreti sa va faca voua oamenii, faceti-le si voi la fel...Matei 7:12
Doamne...ajuta-ma ca azi, sa fiu mai aproape de Tine decat ieri si maine (daca mai e o zi pentru mine) mai aproape decat azi! AMIN!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: Mona si Dan

Rasp: Retete pentru noi #31913

Prajitura cu lamaie pentru Pasti

Ingrediente:

Pentru blat:

75 g faina
175 g zahar
5 albusuri
1 lingurita sare de lamaie
un praf de sare
cateva picaturi esenta de vanilie

Pentru glazura:

200 g zahar pudra
3 linguri zeama de lamaie
colorant alimentar galben
10 oua de zahar

Mod de preparare:

Mai intai, cerne faina si 125 de grame de zahar de cel putin 2 ori. Separat, intr-un bol, amesteca albusurile cu sarea de lamaie si mixeaza-le pana se fac spuma. Adauga peste ele treptat zaharul ramas si amesteca bine din nou. Apoi, toarna in aceasta compozitie faina si zaharul cernute, esenta de vanilie si mixeaza-le. Pune compozitia intr-o tava si las-o la cuptorul preincalizit la 180 de grade 30 de minute.
Prepara glazura din zaharul pudra cernut, zeama de lamaie mixate bine. Adauga peste ele colorantul si inca putina zeama de lamaie.
Prajitura de Paste cu lamaie se serveste rece, cu glazura si decorata cu oua de zahar.
Multa sanatate si... Doamne-ajuta!
  • ihdsimmeu
  • Avatarul lui ihdsimmeu
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Ţarcurile au premers lagarelor! Iubesc libertatea!
  • Posts: 3639
  • Thank you received: 558
  • Karma: 17
Tot ce vreti sa va faca voua oamenii, faceti-le si voi la fel...Matei 7:12
Doamne...ajuta-ma ca azi, sa fiu mai aproape de Tine decat ieri si maine (daca mai e o zi pentru mine) mai aproape decat azi! AMIN!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Retete pentru noi #31938

La bucatarie cu voi gospodinelor, astazi facem cozonaci, pasca, vopsim oua... Sunt convinsa ca fiecare dintre voi aveti retetele voastre, dar nu strica sa mai tragem cu ochiul la ... vecina.
Spor la treaba si fiti binecuvantate!

Reteta Cozonac pas cu pas



Reteta Pasca cu aluat de cozonac



Reteta Pasca fara aluat



:kiss: :kiss: :kiss:
  • manana
  • Avatarul lui manana
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • The day you stop loving is the day you die
  • Posts: 2785
  • Thank you received: 673
  • Karma: 24
Trebuie sa vrei, si daca vrei, poti!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: Crina

Rasp: Retete pentru noi #31939

Prajitura Baiadera, sau Prajitura 5x200

Este o prajitura foarte buna si foarte usor de facut. Este mai buna dupa o zi, doua... Si fiind atat de buna, trebuie de facut portie dubla :laugh: .

Avem nevoie de:
200 g zahar
200 g migdale, sau nuci, sau alune
200 g biscuiti
200 g unt
200 g ciocolata, sau 150 g + 1 lingura plina cu cacao
6 linguri de apa
3 linguri de ulei
3 linguri lapte gras, sau smantana pentru frisca

Migdalele si biscuitii trebuie macinate fin. Punem la fiert zaharul cu apa pentru 10 minute, sa se lege siropul in care adaugam untul si dam la o parte de pe foc.Punem migdalele si biscuitii si amestecam bine. Impartim cantitatea in doua parti. In una dintre ele adaugam 50 g ciocolata razuita, sau cacao.
Avem pregatita o tava cu hartie de copt in care vom pune prajitura.
In timp ce fierbe siropul de zahar pregatim si glazura de ciocolata: topim la bainmarie ciocolata cu uleiul si laptele.
Asezam aluatul cu cacao in tava, presand cu degetele pe care le tot umezim intr-un vas cu apa rece. Deasupra procedam la fel cu celalalt aluat si apoi turnam glazura. Dam la rece si taiem dupa cateva ore cu un cutit pe care-l tot introducem in apa calda.

Aveti AICI o varianta, dar si un filmulet:



:kiss: :kiss: :kiss:
  • manana
  • Avatarul lui manana
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • The day you stop loving is the day you die
  • Posts: 2785
  • Thank you received: 673
  • Karma: 24
Trebuie sa vrei, si daca vrei, poti!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: Crina

Rasp: Retete pentru noi #31982


5 flori pe care sa le pui in mancare.

Flori de mustar
Fac parte din familia Brassicaceae si au o aroma condimentata si usor amara.
Sunt o optiune pentru cei care abia acum incep sa experimenteze gustul florilor comestibile. Pot fi folosite atunci cand vrei sa dai arome de mustar unei salate fara sa pui neaparat mustarul clasic in vinegreta. Unde mai pui ca arata atat de bine si dau un aspect placut felului pregatit.

Panselute
Numele lor stiitific este Viola tricolor hortensis si au o aroma dulceaga cu note de citrice si menta.
Nu numai ca au un colorit frumos care ar putea fi adaugat pentru aspect la orice fel de mancare, dar au si un gust bun si dulce. Sunt recomandate in salate si deserturi pot fi fierte pentru a obtine un sirop intens colorat.

Galbenele
Numele stiintific este Calendula, iar aroma pregnanta este piperata.
Nu sunt bune numai pentru ceaiuri cu efecte benefice asupra sistemului digestiv. Poti folosi petalele lor pentru a le presara deasupra unor salate sau le poti amesteca in retete pe baza de orez sau oua. Vor adauga o nuanta portocalie placuta acestor feluri de mancare.

Lavanda
Numele stiintific este Lavandula, are o aroma dulce si e puternic parfumata.
De cele mai multe ori o folosesti sub forma de esenta in retete de deserturi, dar este o combinatie placuta si sub froma de flori adaugate in dressinguri, in cocktailuri sau limonade.

Clatunas
Face parte din familia Tropaeolum si are o aroma usor dulce-piperata.
Prima aroma pe care o vei simti va fi cea dulce, apoi aceasta se dezvolata intr-una usor intepatoare piperata. Poti folosi aceasta floare intr-o vinegreta cu salote, otet si ulei pe care sa o torni peste o friptura de peste.
Multa sanatate si... Doamne-ajuta!
  • ihdsimmeu
  • Avatarul lui ihdsimmeu
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Ţarcurile au premers lagarelor! Iubesc libertatea!
  • Posts: 3639
  • Thank you received: 558
  • Karma: 17
Tot ce vreti sa va faca voua oamenii, faceti-le si voi la fel...Matei 7:12
Doamne...ajuta-ma ca azi, sa fiu mai aproape de Tine decat ieri si maine (daca mai e o zi pentru mine) mai aproape decat azi! AMIN!
Ultima editare: by ihdsimmeu.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Retete pentru noi #32037

Spaghete in stil italian

...cu branza Pecorino, ou, bacon, usturoi si patrunjel.



Pofta buna ;)
  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16006
  • Thank you received: 5169
  • Karma: 39
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: manana

Rasp: Retete pentru noi #32042

SUPA CREMA DE USTOROI COPT

Ingrediente
2 capatani de usturoi
3 cartofi medii
sare, piper
2-3 linguri de smantana
salvie
aprox. 700 ml apa

paine prajita

Curatati usturoiul. Curatati si cartofii si ii taiati cubulete. Puneti usturoiul si cartofii intr-o oala in care puteti prepara supa, dar pe care puteti sa o si puneti la cuptor, turnati peste 1 cana cu apa (aprox. 200 ml), adaugati cateva frunzulite de salvie si dati la cuptor cam o ora, pana scade apa si cartofii devin aurii.

Scoateti oala de la cuptor, pasati cartofii si usturoiul si mai adaugati o jumatate de litru de apa, putina smantana si lasati sa mai dea o data in clocot pe aragaz.

Se serveste cu paine prajita.

:kiss: :kiss: :kiss:
  • manana
  • Avatarul lui manana
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • The day you stop loving is the day you die
  • Posts: 2785
  • Thank you received: 673
  • Karma: 24
Trebuie sa vrei, si daca vrei, poti!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Retete pentru noi #32050

Easy Quiche Recipe - How to Make Quiche



:kiss: :kiss: :kiss:
  • manana
  • Avatarul lui manana
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • The day you stop loving is the day you die
  • Posts: 2785
  • Thank you received: 673
  • Karma: 24
Trebuie sa vrei, si daca vrei, poti!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Retete pentru noi #33193

Supa de linte rosie

Ingrediente:

350-400 de grame de linte rosie
2-2,5 litri de apa
1 morcov marisor
telina cat o nuca
2 cepe
1 ardei rosu
1 rosie fara pielita
3 linguri de ulei de masline extravirgin
1 lingura rasa de sare marina
1 lingurita de piper proaspat macinat
1 lingurita de boabe de coriandru macinate
1 lingurita de paprika dulce
2 frunze de dafin
1 legatura de patrunjel verde

Preparare:Se spala si se curata legumele, ceapa se toaca marunt, ardeiul la fel morcovul si telina se dau pe razatoare.Se incinge uleiul de masline extravirgin intr-o oala si se calesc ceapa, ardeiul, morcovul si telina pana cand se inmoaie.

Intre timp, lintea se spala si se scurge bine de apa.
Se adauga apa fierbinte peste legumele calite din oala, apoi lintea.
Indata ce incepe sa fiarba cu clocote, se formeaza o spuma groasa care trebuie pe cat posibil indepartata. Dupa ce se spumeaza, se adauga sarea, dafinul, piperul, coriandrul si paprika.
Focul se reduce la minimum si se fierbe supa timp de 15-20 de minute, In scurt timp, lintea va fi fiarta si supa se va ingrosa, daca este nevoie, se mai adauga apa. Dupa ce lintea este bine fiarta si s-a ajustat cu apa supa (daca se doreste) se adauga rosia fara pielita taiata in cubulete mici.
Se mai da in clocot timp de 2-3 minute si supa este gata.Am mancat supa fierbinte, presarata cu patrunjel verde tocat si garnisita cu un strop de ulei de masline (optional), alaturi de felii de paine prajita, parfumate cu putin usturoi. Un deliciu!

Reteta este de AICI

O alta reteta cu linte rosie: Humus de linte rosie: o reteta traditionala reinventata


Lintea-bobitele miraculoase


Lintea este o leguma care se cultiva de foarte mult timp pe continentul european. Fructul acestei plante consta in doua pastai care contin una sau doua seminte, ele fiind cele care se consuma si sunt cunoascute sub numele de linte. Poate fi de mai multe feluri: cu boabe mai mari si verzi, cu boabe micute si galbene, cu boabe mici si rosii sau negre.

Proprietatile benefice sunt dintre cele mai diverse, de la protectia impotriva bolilor de inima si pana la beneficii pentru silueta. Lintea este un aliment foarte concentrat, continand doar 11% apa. Asta face din linte o remarcabila sursa de energie (338 kcal pe 100g). Continutul de grasimi este neglijabil si are un continut bogat de proteine si carbohidrati. Astfel, 100g linte cruda indeplinesc nevoile nutritionale ale unui adult. Din aceasta cantitate se pot prepara doua portii de mancare.

Lintea este o sursa excelenta de fier, furnizand 9mg/100g, in timp ce carnea furnizeaza 2mg/100g, iar oul are 1,44mg/100g. Prin urmare este un aliment recomandat in starile anemice. Pe langa fier ofera cantitati mari de folati si cupru care contribuie la producerea de eritrocite.

Este de asemenea indicata pentru evitarea constipatiei tinand cont ca are un continut ridicat de fibre. Aceste fibre colecteaza colesterolul din alte alimente si il elimina prin fecale. Pentru femeile insarcinate lintea este alimentul ideal deoarece previne anemia cauzata de sarcina prin continutul mare de fier, previne malformatiile fatulului prin continutul mare de folati si previne constipatia prin continutul mare de fibre. Este un aliment ideal in curele de slabire deoarece ofera o senzatie de satietate de lunga durata prin proteinele pe care le contine, previne constipatia prin fibre, nu are grasimi si ofera organismului multi nutrienti esentiali.

Este recomandat sa mancati lintea alaturi de ardei, rosii, castraveti, conopida, sau broccoli, intrucat astfel fierul din legume va fi asimilat mult mai repede de catre organismul dumneavoastra. Puteti combina lintea cu cereale deoarece acestea contin metionina care este un aminoacid esential pe care lintea nu-l contine, cu morcovi care contin provitamina A care lipseste de asemenea din linte si cu spanac care este bogat in calciu care de asemenea nu se regaseste in linte.

SURSA

Despre beneficiile lintei gasiti si AICI

:kiss: :kiss: :kiss:
  • manana
  • Avatarul lui manana
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • The day you stop loving is the day you die
  • Posts: 2785
  • Thank you received: 673
  • Karma: 24
Trebuie sa vrei, si daca vrei, poti!
Ultima editare: by manana.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Retete pentru noi #34300

  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16006
  • Thank you received: 5169
  • Karma: 39
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Ultima editare: by daniel.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: Mona si Dan

Prin accesarea acestui site, ești de acord cu faptul că folosim cookies .