Doneaza. Implica-te acum!

In indeplinirea misiunii ei, PRO STEM CELL poate fi asistata cu timpul dumneavoastra, donatii materiale si donatii financiare. Fiecare contributie, oricat de mica este binevenita si va fi folosita pentru o mai buna desfasurare a proiectelor si programelor noastre. E adevarat, vremurile sunt grele pentru toata lumea. Dar nu uitati ca daca voua va e greu, noua ne e de mii de ori mai greu. Putin de la tine inseamna enorm la noi. Omenia, prietenia si dragostea nu se masoara in bani. Insa pot fi sustinute de ei!

Pentru donatii in bani, datele de identificare fiscala sunt urmatoarele:

Nume: ASOCIATIA   PRO STEM CELL
CIF: 22150335
CONT IBAN (Lei): RO30RNCB0022088167450001
BANCA BCR - PITESTI

Ce facem

Programele noastre ofera solutii eficiente persoanelor cu dizabilitati din Romania, care vin in intampinarea necesitatilor individuale ale acestora. De la constientizare la expertiza, ne implicam la fiecare nivel si ne asiguram ca persoanele cu nevoi speciale pe care le sprijinim beneficiaza de ingrijire, asistenta, de o sansa la reintegrare si la o viata normala. Societatea nu poate fi indiferenta fata de acesti oameni napastuiti de soarta al carui destin este cu adevarat dramatic, de aceea, incercam in limita posibilitatilor sa le intindem o mana de ajutor si o vorba buna. Actionam, sensibilizam si mobilizam lumea in care traim cu totii, pentru ca trebuie sa ajutam din putinul nostru pe cei care, din motive obiective, trec prin tot felul de tragedii.

De ce sa ne ajuti

Unii oameni se nasc si traiesc fericiti, altii se nasc cu un destin nefericit, datorat unui handicap, unei boli sau datorat posibilitatilor materiale limitate, fara sa fie vinovati, acestia sunt asa numitii defavorizati ai sortii, pentru care, daca societatea, prin organele de stat competente nu poate sa faca nimic, trebuie sa incercam noi, oamenii de bine, sa le venim in intampinare, sa le alinam suferinta si sa le facem viata un pic mai suportabila, considerand aceasta atitudine, ca pe o datorie nobila a fiecarui om de buna credinta. Nu conteaza ce si cat daruiesti. Arata ca iti pasa de semenii in suferinta!

Ce poti face

Sunt nenumarate moduri in care poti ajuta. Fie ca donezi, organizezi campanii de strangere de fonduri, esti voluntar, sponsorizezi sau ne urmaresti pe retelele de socializare, prin implicarea ta schimbi vieti. Apreciem orice contributie. Haideti sa facem ceea ce putem face pentru semenii nostri care traiesc in suferinta, cu putin de la fiecare putem salva vieti. Avem obligatia morala sa-i ajutam si pe altii. Cu sprijinul tuturor, putem imbunatati viata oamenilor cu un destin nefericit.

Va asteptam alaturi de noi si va multumim tuturor pentru ingaduinta, intelegere si ajutor!
Va dorim, sanatate!

CUM POTI AJUTA

Ca donator: Folosind forme alternative de donatii

1 Oferiti cu generozitate atunci cand aveti posibilitatea. Donati periodic sau ocazional o suma de bani pentru o cauza pe care o puteti alege dvs. Donatiile vor fi folosite in folosul persoanelor cu nevoi speciale, vulnerabile sau aflate in dificultate.

Cum puteti dona?

 • contactandu-ne la sediul nostru, unde veti primi chitanta in schimbul sumei donate;
 • prin virament bancar in contul Asociatiei Pro Stem Cell, purtand mentiunea "Donatie";
 • prin mandat postal, completat cu datele noastre, purtand mentiunea "Donatie".

2 Puteti contribui la cauza in care credeti folosind si alte cai, pe langa donatiile directe: donatiile in produse. Daca dvs. sau societatea pe care o conduceti sau la care lucrati produce sau comercializeaza alimente, medicamente, rechizite, materiale de constructii, mobila, aparate electrocasnice, imbracaminte, incaltaminte, carti, produse de igiena corporala sau orice alte produse care ar putea sa ajute persoanele cu dizabilitati sa aiba o viata decenta, prin donatia dumneavoastra puteti sa aduceti zambetul pe fata lor.

 • Pentru o donatie in produse, descarcati si completati Contractul de Donatie. Astfel putem decide impreuna cum sa folosim produsele cu care puteti veni in sprijinul celor aflati in nevoi.

3 Puteti de asemenea folosi prevederea 3,5%, prin care puteti redirectiona 3,5% din impozitul dumneavoastra pe venit catre o organizatie neguvernamentala.

Ca sponsor: Redirectioneaza 20% din impozitul pe profit

Puteti redirectiona 20% din impozitul pe profitul companiei catre Asociatia PRO STEM CELL, prin incheierea unui contract de sponsorizare. Sponsorizarea este scazuta direct din impozitul datorat.

Prin aceasta sponsorizare care nu implica niciun cost suplimentar, imaginea companiei va fi asociata cu o organizatie care activeaza in Romania si se bucura de prestigiu si de sustinere constanta in cadrul comunitatii.

Pentru a redirectiona 20% din impozitul pe profit, trebuiesc urmati 3 pasi simpli:

 1. incheierea contractului de sponsorizare, conform legii, intre beneficiar - PRO STEM CELL si sponsor - persoana juridica.
 2. inregistrarea si operarea sponsorizarii in contabilitatea sponsorului.
 3. calcularea impozitului si scaderea sponsorizarii din suma datorata ca impozit, trimestrial, regularizarea facandu-se la sfarsitul anului.

Daca doriti sa deveniti SPONSOR iata care vor fi avantajele dvs:

 • promovarea calitativa a firmei dvs;
 • utilizarea fondurilor in beneficiul comunitatii noastre;
 • beneficii fiscale (deducere a cheltuielilor);
 • aparitia numelui firmei dvs pe materialele promotionale ale asociatiei (site, bannere, pliante, brosuri);
 • prezentarea sponsorilor in raportul anual al asociatiei.

Ca voluntar: Fiti pro-activi

Voluntarul este persoana care isi dedica timpul si talentul unei cauze si unui grup care merita. Este persoana care crede cu adevarat in oameni si in puterea lor de a schimba lucrurile in bine. Poate face voluntariat orice persoana dornica sa-si imbogateasca experienta in lucrul cu cei bolnavi si sa acorde o parte din timpul sau liber celorlalti.

Drepturile si responsabilitatile ca voluntar, pot fi aflate de aici!

Voluntariatul se desfasoara in baza unui contract exprimat in forma scrisa.

 • Completeaza online formularul de inscriere ca voluntar Pro Stem Cell.
 • Contractul de voluntariat este o conventie cu titlu gratuit, incheiata intre voluntar si o persoana juridica - in speta Asociatia Pro Stem Cell, in temeiul careia voluntarul se obliga sa presteze fata de persoana juridica, o activitate de interes public fara a obtine o contraprestatie materiala.

Modul de utilizare a resurselor financiare:

Mijloacele financiare obtinute de Pro Stem Cell sunt utilizate pentru:

 • sprijinirea programelor derulate;
 • documentare;
 • dotari;
 • reprezentare si publicitate;

Oferim donatorilor nostrii ocazia de a obtine confortul emotional al celor care ajuta pe cei aflati in nevoi, sentimentul utilitatii publice si satisfactiile ce provin din acestea. Ajuta, semenii care plang, viseaza si spera la vindecarea durerilor cauzate de afectiuni grave!

Ofera celor din jurul tau sansa de a trai normal!

Prin accesarea acestui site, ești de acord cu faptul că folosim cookies .