Putem oare pune capat paraliziei?

Putem oare pune capat paralizieiCorinne Jeanmaire, din partea endParalysis foundation, sustine ca este posibil un remediu pentru leziunea coloanei vertebrale, dar pentru asta va fi nevoie de timp, de resurse precum si de un mod destept de a gandi. Fundatia endParalysis este o mica organizatie care prezinta un mare vis - acela de a oferi ajutor in gasirea unui remediu pentru leziunea coloanei vertebrale.

Leziunile medulare

Leziunile medulare: Fracturi ale coloanei vertebrale

In Marea Britanie, anual, 10 din 1.000.000 de persoane sufera fracturi ale coloanei vertebrale care lezeaza maduva spinarii, rezultand paralizii partiale sau complete. Afectarea medulara poate sa apara si in urma unor boli sau alte injurii ca de exemplu tromboza arterei vertebrale anterioare sau prin injunghere.

Stimularea electrica a maduvei spinarii faciliteaza mersul

Stimularea electrica a maduvei spinarii faciliteaza mersulPersoanele cu leziuni ale maduvei spinarii, care nu prezinta miscari voluntare sau functii sfincteriene sub nivelul leziunii, dar care includ retinerea unei anumite senzatii, nu recupereaza mersul independent.

Totusi, un mic grup de persoane cu paraplegie au reusit sa faca din nou cativa pasi dupa ce le-au fost implantate dispozitive ce stimuleaza electric maduva spinarii.

Prin accesarea acestui site, ești de acord cu faptul că folosim cookies .